Složení: červená řepa na nudličky, pitná voda, cukr, koncentrovaná citronová šťáva, jedlá sůl, ocet, regulátor kyselosti: kyselina mléčná.
Hmotnost obsahu:
|
2185 g
|
Z toho pevný podíl:
|
1850 g
|
Objem:
|
3100 ml
|
Trvanlivost (měsíce):
|
30
|
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g pevného podílu:
energetická hodnota: 213 kJ ( 51 kcal )
bílkoviny: 1,2 g | sacharidy: 10 g | tuky: 0,1 g
Další přednosti:
Revoluční technologie Bonduelle v oblasti konzervované zeleniny. SOUS VIDE produkty vyvinuté pro profesionály v oblasti pohostinství:
Přírodní chuť • Intenzivní barva • Křupavá konzistence
Kvalita výrobků vyrobených technologií Sous vide má blízko kvalitě čerstvé zeleniny.
Díky minimálnímu množství použitého nálevu je zelenina připravena na páře a zachovává si svou hodnotu.
Rady a doporučení:
Vhodná do salátů, jako základ polévek, jako zeleninová příloha, k doplnění masových směsí o zeleninovou chuť a probarvení pokrmu, pro zamíchání do těstovin, rýže, brambor, knedlíků …