Složení: zelené fazolové lusky, voda, sůl
Hmotnost obsahu:
|
4000 g
|
Z toho pevný podíl:
|
2210 g
|
Objem:
|
4250 ml
|
Trvanlivost (měsíce):
|
48
|
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g pevného podílu:
energetická hodnota: 94 kJ ( 22 kcal )
bílkoviny: 1,3 g | sacharidy: 3,2 g | tuky: 0,5 g
Rady a doporučení:
Doporučujeme jako přílohu k masu, na pizzu, do těstovin.
Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.
Příprava:
Na páře: 2 - 3 minuty v děrované gastronádobě.
V konvektomatu: 3 minuty při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru.
Na pánvi: osmahnout na tuku 3 minuty.
Za studena: scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
Scedit: ano.
Propláchnout: ne.
Doporučujeme připravit v konvektomatu, který uchovává celistvost a barvu výrobku.