Složení: mrkev na nudličky, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kyselina: kyselina citronová, koncentrovaná citronová šťáva, ocet, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, antioxidant: kyselina askorbová.
Hmotnost obsahu:
|
2000 g
|
Z toho pevný podíl:
|
1750 g
|
Objem:
|
3100 ml
|
Trvanlivost (měsíce):
|
30
|
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g pevného podílu:
energetická hodnota: 158 kJ ( 38 kcal )
bílkoviny: 1 g | sacharidy: 6,6 g | tuky: 0,2 g
Další přednosti:
Revoluční technologie Bonduelle v oblasti konzervované zeleniny. SOUS VIDE produkty vyvinuté pro profesionály v oblasti pohostinství:
Přírodní chuť • Intenzivní barva • Křupavá konzistence
Kvalita výrobků vyrobených technologií Sous vide má blízko kvalitě čerstvé zeleniny.
Díky minimálnímu množství použitého nálevu je zelenina připravena na páře a zachovává si svou hodnotu.
Rady a doporučení:
Vhodná do salátů, jako základ polévek, jako zeleninová příloha, k doplnění masových směsí o zeleninovou chuť a probarvení pokrmu, pro zamíchání do těstovin, rýže, brambor, knedlíků …