Složení: celer na nudličky, pitná voda, cukr, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, ocet, koncentrovaná citronová šťáva, kyselina: kyselina citronová.
                                
                                
                                  
                                    
                                      | Hmotnost obsahu: | 2100 g | 
                                    
                                      | Z toho pevný podíl: | 1900 g | 
                                    
                                      | Objem: | 3100 ml | 
                                    
                                      | Trvanlivost (měsíce): | 30 | 
                                  
                                
                                
                                  Průměrné nutriční hodnoty na 100 g pevného podílu:
                                  energetická hodnota: 130 kJ ( 31 kcal )
                                  bílkoviny: 1 g | sacharidy: 5 g | tuky: 0,2 g
                                
                                
                                  Další přednosti:
                                  Revoluční technologie Bonduelle v oblasti konzervované zeleniny. SOUS VIDE produkty vyvinuté pro profesionály v oblasti pohostinství:
                                  Přírodní chuť • Intenzivní barva • Křupavá konzistence
                                  Kvalita výrobků vyrobených technologií Sous vide má blízko kvalitě čerstvé zeleniny.
                                  Díky minimálnímu množství použitého nálevu je zelenina připravena na páře a zachovává si svou hodnotu.
                                
                                
                                  Rady a doporučení:
                                  Vhodná do salátů, jako základ polévek, jako zeleninová příloha, k doplnění masových směsí o zeleninovou chuť a probarvení pokrmu, pro zamíchání do těstovin, rýže, brambor, knedlíků …