Složení: zelené fazolové lusky, voda, sůl
                                
                                
                                  
                                    
                                      | Hmotnost obsahu: | 4000 g | 
                                    
                                      | Z toho pevný podíl: | 2210 g | 
                                    
                                      | Objem: | 4250 ml | 
                                    
                                      | Trvanlivost (měsíce): | 48 | 
                                  
                                
                                
                                  Průměrné nutriční hodnoty na 100 g pevného podílu:
                                  energetická hodnota: 94 kJ ( 22 kcal )
                                  bílkoviny: 1,3 g | sacharidy: 3,2 g | tuky: 0,5 g
                                
                                
                                  Rady a doporučení:
                                  Doporučujeme jako přílohu k masu, na pizzu, do těstovin.
                                  Vhodné pro bezlepkovou dietu, diabetes i vegetariánskou stravu.
                                
                                
                                   Příprava:
Příprava:
                                
                                
                                  Na páře: 2 - 3 minuty v děrované gastronádobě.
                                  V konvektomatu: 3 minuty při 180°C v uzavřené gastronádobě + omáčka (zálivka) podle vlastního výběru.
                                  Na pánvi: osmahnout na tuku 3 minuty.
                                  Za studena: scedit a ochutit omáčkou (zálivkou) podle vlastního výběru.
                                  Scedit: ano.
                                  Propláchnout: ne.
                                
                                
                                  Doporučujeme připravit v konvektomatu, který uchovává celistvost a barvu výrobku.